توسط کاربر ناشناس
|
دسته: مالی و مالیاتی
با سلام
بهتر است در مورد مواد حداقل آن بخشی که مختص به نوع مشخصی از شیرینی هست را به آن نوع شیرینی تخصیص دهید. مثلا خامه برای شیرینی دانمارکی استفاده نمیشود در حالی که برای ناپلئونی مصرف میشود. بنابراین اگر خامه به عنوان ماده اولیه باشد، قطعا در بهای تمام شده شیرینی دانمارکی نباید لحاظ شود.
در مورد هزینه های سربار میتوانید بر مبنای سهم تولید هر شیرینی از تولید کل تسهیم کنید که نهایتا همان روش تسهیم بر مبنای هر کیلویی که خودتان فرمودید، می شود.
به هر حال برای افزایش دقت بهای تمام شده، لازم هست در مورد مواد مصرفی مربوط به هر نوع شیرینی، گزارش مصرف مواد جداگانه ای ( حتی به صورت برآوردی یعنی BOM) داشته باشید. چون معمولا سهم مواد مصرفی در محاسبه قیمت تمام شده، بیشتر از سایر عناصر قیمت تمام شده ست و لازم است اطلاعات با کنترل های دقیق تری به واحد مالی گزارش شوند. و واحد مالی نیز وظیفه ی کنترل مسیر اطلاعات بدست آمده را دارد( کنترل داخلی)
توسط کاربر ناشناس
|
دسته: مالی و مالیاتی
سلام
بله سرمایه ثبتی بایستی ثبت شود.
آنچه در فرمول حسابداری هست حقوق صاحبان سهام یا حقوق مالکانه ست. و تفاوتش با سرمایه در این است که سود یا زیان انباشته یا به عبارتی ارزش افزوده سرمایه هم در آن وجود دارد. البته در عرف سرمایه گفته می شود.
توسط حمیدرضا کریمی
|
دسته: مالی و مالیاتی
سلام
ضرورتی ندارد. دسترسی به حساب افراد هم صرفا بر مبنای مبلغ گردش حسابهاست. که اگر بالای ۵ میلیارد باشد جداگانه ( با توجه به تفکیک شخصیت) اگر پرونده مالیاتی داشته باشند، در حین رسیدگی و اگر فاقد پرونده مالیاتی باشند، جهت تشکیل و رسیدگی فراخوانده میشوند.
به هر حال ضرورتی مبنی بر ثبت حسابهای بانکی اشخاص حقیقی در دفاتر شرکت نیست. صرفا اگر دریافت و یا پرداختی باشد ثبت می شود که آن هم در حساب جاری شرکا انجام می گیرد.
توسط کاربر ناشناس
|
دسته: مالی و مالیاتی
با سلام
سوالتون رو متوجه نشدم.
لطفا در صورت تمایل تماس بگیرید.
09125225831
توسط کاربر ناشناس
|
دسته: مالی و مالیاتی
با سلام
اگر قابل صفر کردن هست در حساب سایر درآمدها و هزینه های عملیاتی صفر کنید.
اگر مانده ی آن را در دفاتر نگهداری میکنید، لازم هست با نام همین مشتری، حساب دیگری در بستانکاران یا حسابهای پرداختنی تعریف و طی سندی به حساب بستانگاران منتقل نمایید.
البته این کار فقط در تاریخ ترازنامه یا گزارش میان دوره موضوعیت دارد. چون حساب مشتری در طول دوره ممکن است بارها بستانکار شود. صرفا مانده ی پایان دوره مبنای کار هست
توسط شیما ترابی
|
دسته: مالی و مالیاتی
نیاز به بررسی دارد که بدهی از چه بابتی بوده است
اگر بابت هزینه بوده به حساب تعدیلات سنواتی بدهکار بفرمایید.
در صورت نیاز به توضیحات بیشتر لطفا تماس بگیرید.
توسط کاربر ناشناس
|
دسته: مالی و مالیاتی
سلام
اگر سنگ طی دوره خریداری شده و طی دوره هم برش خورده است، بایستی موجودی سنگ خریداری شده صفر و هزینه برش در کل سنگ سرشکن شده و کالای برش خورده را به عنوان موجودی پایان دوره لحاظ فرمایید.
برای این کار لازم هست حساب واسطه ای تحت هر عنوان ایجاد کنید و کل سنگ کوپ خریداری شده را طی فرم حواله انبار به آن انتقال بزنید. هزینه های پرداختی بابت برش سنگ را نیز در این حساب واسطه ثبت نمایید.
حالا این حساب واسطه بابت همه ی سنگهایی که برای برش ارسال شده و هزینه ی برشی که پرداخت شده و یا قرار است پرداخت شود، بدهکار شده است.
اکنون با شمارش عینی سنگ های برش خورده و یا آماری که انبار دار مبنی بر میزان سنگ برش خورده تحویلی به شما میدهد، میتوانید از این حساب واسطه طی فرم رسید انبار، وارده به انبار بزنید و کل مبلغ بدهکاری این حساب را با تعداد سنگ برش خورده تحویلی قیمت گذاری نمایید. به این روش موجودی پایان دوره ی شرکت به دست خواهد آمد. یعنی مثلا اگر مانده حساب ۱۰۰۰ تومان شده و تعداد سنگ تحویل شده ۱۰ عدد است، مبلغ هر سنگ میشود ۱۰۰ تومان.
شما ۱۰ سنگ ۱۰۰ تومانی به عنوان موجودی پایان دوره خواهید داشت.
اگر متوجه نشدید، تلفنی در خدمت هستم.
توسط شیما ترابی
|
دسته: مالی و مالیاتی
با سلام
بابت مضاربه باید در نظر داشته باشید که مضاربه پس از مدت های مورد نظر مثلا ۳ ماهه ۶ ماهه یا یک ساله بایستی تسویه شود. اگر مضاربه به صورت بانکی باشد حتما باید وجه واریز شود و مجددا با موافقت بانک تمدید گردد یعنی وام به حساب شما واریز می شود.
اما در کل:
برای ثبت وام در مرحله دریافت به این صورت ثبت زده میشود:
حساب "موجودی نقد " به میزان وام دریافتی بدهکار می شود
حسابی تحت عنوان " بهره سالهای آتی" معادل مبلغ کارمزد مضاربه یا فرع وام بدهکار می شود.
و در طرف بستانکار سند:
حساب "وام پرداختنی " یا "وام دریافتی از بانک" به مبلغ اصل وام بستانکار و حساب " بهره پرداختنی" معادل کارمزد یا فرع وام بستانکار میشوند.
شایان ذکر است که حساب " بهره سالهای آتی" یک حساب بدهی است البته کاهنده بدهی اما در کدینگ حسابهای بستانکاران ذیل حساب " بهره پرداختنی" تعریف میشود.
توضیح اینکه با این ثبت، ضمن اینکه در تاریخ دریافت وام مضاربه، مانده حساب کل "بهره پرداختنی" صفر است ( چون حساب "بهره پرداختنی" و "بهره سالهای آتی" در یک کد حساب کل و به مبلغ یکسان، به ترتیب بستانکار و بدهکار هستند.)، از طرفی وضعیت بهره پرداختنی وام نیز در حسابها منعکس شده است.
بدین ترتیب هر ماه یا حداکثر در تاریخ تراز نامه که بابت هزینه بهره ثبت سند انجام میشود، حساب " هزینه بهره" بدهکار و حساب " بهره سالهای آتی" بستانکار می گردد. و این کار تا سر سرسید
بازپرداخت مضاربه ادامه می یابد. به این ترتیب ضمن شناسایی حساب هزینه در تاریخ تحمل ( ماهانه) و یا حداکثر در تاریخ ترازنامه، حساب " بهره سالهای آتی" نیز صفر شده و نهایتا در تاریخ سر رسید، مانده حساب کل "بهره پرداختنی"، معادل میزان کارمزد یا فرع وام بستانکار می شود.
اگر تمدید وام فقط از طریق پرداخت فرع وام باشد، فقط حساب " بهره پرداختنی" بدهکار و حساب "موجودی نقد" بستانکار میشود.
اما اگر اصل وام هم پرداخت شود، حساب " وام پرداختنی" یا " وام دریافتی از بانک" بدهکار و حساب "موجودی نقد "به میزان مبلغ مضاربه بستانکار میشود.
موفق باشید