مشاوره مدیریت منابع انسانی
برایمشاوره رایگان
کلیک کندر چند سال اخیر، اهمیت بخش مشاوره و مدیریت منابع انسانی بیش از پیش در هر سازمانی حس میشود. در گذشته کارآفرینان و مدیران یک سازمان، گمان میکردند که خودشان میتوانند این وظیفه خطیر را به عهده بگیرند. اما خلاء حضور و فعالیت متخصصان در این جایگاه، به مرور زمان به یک شکاف بزرگ بین نیروهای کار و کارفرماها تبدیل شد.
زیرحوزههای مدیریت منابع انسانی
سایر حوزهها
مالی و مالیاتی بیمه و قانون کار امور حقوقی بازاریابی و فروش سرمایه گذاری کارآفرینی امور ثبتی برنامه نویسی تجارت و بازرگانی
غیرفعال
مصطفی بالار
(4.8)
بیش از ۲۴ سال تجربه مستقیم و کاربردی در امور کارگزینی و منابع انسانی؛ مدیر منابع انسانی شرکت صنعتی با ۱۵۰۰ نفر پرسنل ؛ عضو اصلی هیئت حل اختلاف اداره کار .تنظیم دادخواست...
بیمه تامین اجتماعی
مدیریت منابع انسان...
5,000 تومان/دقیقه
مشاوره تلفنـی
غیرفعال
عباس محمودی
(5.0)
* رئیس کمیته توسعه و ساماندهی اعضاء حقیقی انجمن مدیریت کسبوکار ایران * مشاور اجرایی توسعه کسبوکار اشخاص، برندها، بنگاهها، سازمانها و شرکتها * بهرهمند از سوابق چندساله...
راه اندازی کسب و ک...
استارت آپ
...
7,000 تومان/دقیقه
مشاوره تلفنـی
غیرفعال
میترا نعمت اللهی
(2.0)
مدیریت منابع انسانی شرکت سهامی عام رییس کارگزینی با ۵۰۰ پرسنل
بیمه تامین اجتماعی
مدیریت منابع انسان...
2,500 تومان/دقیقه
مشاوره تلفنـی
غیرفعال
الناز گودرزی
(0.0)
مدیر منابع انسانی کارخانه مواد غذایی مدیر منابع انسانی و بازرگانی شرکت فنی ومهندسی مدیر فناوری اطلاعات کارخانه سیمان مدیر منابع انسانی هواپیمایی
مدیریت منابع انسان...
5,000 تومان/دقیقه
مشاوره تلفنـی
غیرفعال
ایمان کریمی
(0.0)
دكتراي (Ph.D) مديريت رفتار سازماني/کارشناسی ارشد MBA/ كارشناسي رياضي محض/ مشاور و مدیر منابع انسانی
مدیریت منابع انسان...
7,000 تومان/دقیقه
مشاوره تلفنـی
غیرفعال
ثریا خداپناهی
(0.0)
• کمک کارشناس گرافیک مجله پلیمر پژوهشگاه پلیمر از سال 1367 تا سال 1373 • همکاری با انتشارات سپنج جهت انجام ویراستاری از سال 1373 تا سال 1376 • مسئول واحد انتشارات مرکز تح...
مدیریت منابع انسان...
بیمه تامین اجتماعی
10,000 تومان/دقیقه
مشاوره تلفنـیخدمات کارمنتو
مشاوره مدیریت منابع انسانی
در چند سال اخیر، اهمیت بخش مشاوره و مدیریت منابع انسانی بیش از پیش در هر سازمانی حس میشود. در گذشته کارآفرینان و مدیران یک سازمان، گمان میکردند که خودشان میتوانند این وظیفه خطیر را به عهده بگیرند. اما خلاء حضور و فعالیت متخصصان در این جایگاه، به مرور زمان به یک شکاف بزرگ بین نیروهای کار و کارفرماها تبدیل شد.
بگذارید حقیقت را به شما بگوییم. یک کسبوکار کوچک داشته باشید یا یک بیزینس بزرگ و ساختار یافته، تفاوتی ندارد. هر سازمانی با هر تعداد نیرو، نیاز به مدیریت منابع انسانی دارد. به خاطر داشته باشید که مدیریت منابع انسانی موضوعی فراتر از استخدام یا اخراج نیروی کاری است. اگر نمیدانید چطور این بخش را سازماندهی کنید، از مشاوره منابع انسانی کمک بگیرید.
اهمیت مدیریت منابع انسانی
تا زمانی که نیروی انسانی نباشد، محصول، خدمت و سازمانی وجود نخواهد داشت. در واقع یک سازمان و نیروی انسانی به طور متقابل به یکدیگر نیاز دارند. به همین خاطر مدیریت منابع انسانی برای هر سازمان به عنوان واسطهای میان نیروها و مدیران، از نان شب واجبتر است. چطور؟
فرض کنید قرار است یک بخش از سازمانتان را گسترش دهید و با نیروهای بیشتری شروع به همکاری کنید. تمام رزومههای دریافتی شما قابل تایید هستند؟ آیا دانش کافی برای سنجش صلاحیت تمام رزومهها در تمام حوزههای کاری را دارید؟ چطور در میان فهرست کارجویان، فرد مورد نظرتان را انتخاب میکنید؟ چه زمانی را باید به جذب نیروی کاری اختصاص دهید؟ آموزش این نیرو چه انرژی و زمانی از شما خواهد گرفت؟ ایجاد حس همدلی و همراهی با این فرد چطور شکل میگیرد؟ با چالشهای نیروی جدید و نیروهای قدیمی چطور مواجه میشوید؟ ارزیابی و کنترل نیروهای سازمانی به عهده کیست؟ چطور با نیروهای سازمانتان در صورت لزوم خداحافظی میکنید؟
میبینید، تمام این موارد نیاز به یک متخصص این حوزه دارد. در صورتیکه به این نیازها به موقع پاسخ داده نشود، با آتشفشانی از مشکلات مواجه خواهید بود. آن زمان است که کپسول آتشنشانی یعنی صحبتها و میانجیگری شما به عنوان مدیر، نمیتواند این آتش را مهار کند. پس باید به مدیریت منابع انسانی توجه ویژهای شود.
یک مدیر منابع انسانی:
1- بر فرهنگ سازمانی نظارت میکند.
2- وظیفه استعدادیابی را بر عهده دارد.
3- نیروهای کاری با ویژگیهای منطبق بر سازمان را جذب میکند.
4- نیروهای جدید را آموزش میدهد.
5- بر عملکرد و بازدهی نیروهای سازمانی نظارت دارد.
6- به مسائل حقوقی نیروهای کاری رسیدگی میکند.
7- به چالشها و مشکلات بین نیروهای کاری رسیدگی میکند.
8- به چالشهای میان نیروهای سازمان و کارفرما رسیدگی میکند.
9- کیفیت عملکرد نیروهای سازمان را کنترل میکند.
مشاوره مدیریت منابع انسانی چیست؟
مشاوره تخصصی به کسبوکارها برای مدیریت روابط، فعالیتها و کمک به جذب نیروهای سازمانی را مشاوره مدیریت منابع انسانی میگویند. کارشناسان این حوزه معتقدند اصلیترین وظیفه مشاوره منابع انسانی کمک به ایجاد کانالی برای پیوند میان اهداف یک سازمان و اقدامات عملیاتی منابع انسانی است تا کارایی به حداکثر برسد. در واقع مشاوره مدیریت منابع انسانی یک لایه بالاتر از مدیریت این واحد قرار دارد و با استراتژیهای سازمان در ارتباط است.
چرا باید از مشاوره منابع انسانی استفاده کنیم؟
برای درک و تحلیل نیازها، دغدغهها و چالشهای یک مجموعه در حوزه منابع انسانی و همچنین ارتقای طرز فکر نیروها برای نگرش درست، داشتن رضایت شغلی، تعهد سازمانی، اشتیاق و از همه مهمتر فعالیتهای گروهی، همراهی یک مشاور منابع انسانی ضروری به شمار میرود.
شرح وظایف مشاور منابع انسانی
وظیفه اصلی مشاوره منابع انسانی اطمینان حاصل کردن از عملکرد پرسنل برای دستیابی به اهداف اعلام شده است. سایر وظایف مشاوره منابع انسانی شامل توسعه، بررسی، اجرای سیاستها و رویههای منابع انسانی، تجزیه و تحلیل برنامههای فعلی منابع انسانی و پیشنهاد راه حل برای حل چالشهاست. یک مشاور با نظارت بر تمام بخشهای منابع انسانی میتواند بهرهوری، کارایی و انطباق با گردش کار را تضمین کند. یک مشاور موفق باید به دانش جامع بازاریابی و استخدام، تفکر استراتژیک، مهارتهای ارتباطی و سازمانی مسلط باشد.
اصلیترین وظایف یک مشاور منابع انسانی عبارتاند از:
1. پشتیبانی از بخش مدیریت منابع انسانی: مشاور منابع انسانی برنامهها و اهداف را زیر نظر گرفته و نحوه اجرا و عملکرد را تجزیه و تحلیل میکند. همچنین برنامههایی را برای حل مسائل منابع انسانی و بهبود روند مدیریت ارائه میدهد.
2. مشخص کردن شرح شغلی، شایستگی و طبقهبندیهای لازم برای یکپارچهسازی نیروهای منابع انسانی.
3. مدیریت عملکرد، تدوین و تجدید نظر در رابطه با سیاستهای شرکت در ارتباط با منابع انسانی.
4. اطمینان حاصل کردن از تطابق برنامهها و استراتژیهای سازمان با قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی و مالیات.
5. تهیه گزارشهای مرتبط با پروژههای منابع انسانی.
6. کمک به هماهنگی تغییرات گردش کار کارکنان.
7. اعمال ممیزی فعالیتهای منابع انسانی.
8. برگزاری جلسات آموزشی مرتبط با مدیران منابع انسانی.
9. ارائه گزارش ارزیابی از شرایط منابع انسانی.
10. محاسبه نیاز به نیروهای انسانی و انجام برنامهریزی در مقاطع مختلف.
استفاده از مشاوره مدیریت منابع انسانی در کارمنتو
بسیاری از شرکتها با توجه به اهمیت بخش منابع انسانی، از یک متخصص در محیط شرکت برای مدیریت این بخش کمک میگیرند. اما مشاوره مدیریت منابع انسانی در لایهای میانی میتواند به تدوین استراتژیهای سازمان برای رسیدن به اهداف کمک کند. این مشاوره مدیریت منابع انسانی میتواند به صورت برونسپاری انجام شود.
کارمنتو با فراهم آوردن امکان ارتباط با مشاوران متخصص منابع انسانی، شما را در رسیدن به اهدافتان همراهی میکند. مشاوره از طریق کارمنتو به صورت رایگان، تلفنی و آنلاین انجام میگیرد. شما میتوانید از طریق اپلیکیشن کارمنتو به صورت رایگان با مشاوران منابع انسانی در ارتباط باشید و از آنها کمک بگیرید. در ضمن میتوانید با پرداخت هزینه از گزینه مشاوره مدیریت منابع انسانی تلفنی کمک بگیرید.
هزینه مشاوره مدیریت منابع انسانی در کارمنتو
هزینه مشاوره مدیریت منابع انسانی در کارمنتو متفاوت است. همانطور که اشاره شد، هر کسبوکاری میتواند از مشاوره رایگان آنلاین در این سامانه کمک بگیرد. همچنین برای مشاوره تلفنی مدیریت منابع انسانی این امکان وجود دارد تا در میان فهرست متخصصان این حوزه، با توجه به نوع فعالیت و هزینه هر مشاور، متخصص مرتبط را انتخاب کنید. نقش مشاوره مدیریت منابع انسانی و مشاوره منابع انسانی را دست کم نگیرید و در فرصت مناسب از بهترین آنها کمک بگیرید.
سوالات متداول
مشاوره مدیریت منابع انسانی چیست؟
مشاوره تخصصی به کسبوکارها برای مدیریت روابط، فعالیتها و کمک به جذب نیروهای سازمانی را مشاوره مدیریت منابع انسانی میگویند.
آیا امکان فعالیت بدون استفاده از مشاوره مدیریت منابع انسانی غیرممکن است؟
برای درک و تحلیل نیازها، دغدغهها و چالشهای یک مجموعه در حوزه منابع انسانی و همچنین ارتقای طرز فکر نیروها برای نگرش درست، داشتن رضایت شغلی، تعهد سازمانی و از همه مهمتر فعالیتهای گروهی، همراهی یک مشاور منابع انسانی ضروری به شمار میرود.
هزینه استفاده از مشاوره مدیریت منابع انسانی در کارمنتو چیست؟
در اپلیکیشن کارمنتو خدمات آنلاین به صورت رایگان ارائه میشوند. تعرفه خدمات تلفنی نیز بر اساس سوابق شغلی مشاورین و مدت زمات مشاوره بر حسب دقیقه متفاوت است.
مطالب مرتبط با حوزه مدیریت منابع انسانی
نرم افزار ترلو (trello) چیست و نحوه کار با آن به چه صورت است؟
نظرات کاربران