karmento logo خدمات مشاوره
مالی و مالیاتی مالی و مالیاتی
بیمه و قانون کار بیمه و قانون کار
امور حقوقی امور حقوقی
بازاریابی و فروش بازاریابی و فروش
کارآفرینی کارآفرینی
منابع انسانی منابع انسانی
امور ثبتی امور ثبتی
برنامه نویسی برنامه نویسی
تجارت و بازرگانی تجارت و بازرگانی
دانش بنیان دانش بنیان

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ مالی و مالیاتی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ بیمه و قانون کار

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ امور حقوقی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ بازاریابی و فروش

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ کارآفرینی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ منابع انسانی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ امور ثبتی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ برنامه نویسی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ تجارت و بازرگانی

تمامی زیرحوزه‌‌های‌ دانش بنیان

انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات

خدمات مشاوره

مالی و مالیاتی

مالی و مالیاتی

تمامی زیر حوزه های مالی و مالیاتی

بیمه و قانون کار

بیمه و قانون کار

تمامی زیر حوزه های بیمه و قانون کار

کارآفرینی

کارآفرینی

تمامی زیر حوزه های کارآفرینی

منابع انسانی

منابع انسانی

تمامی زیر حوزه های منابع انسانی

امور ثبتی

امور ثبتی

برنامه نویسی

برنامه نویسی

تمامی زیر حوزه های برنامه نویسی

تجارت و بازرگانی

تجارت و بازرگانی

تمامی زیر حوزه های تجارت و بازرگانی

دانش بنیان

دانش بنیان

تمامی زیر حوزه های دانش بنیان

انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات

ثبت شرکت

مشاوره ثبت شرکت

امروزه با تاسیس بسیاری از شرکت‌ها، قوانینی برای ثبت رسمی آن‌ها وضع شده است تا هریک از صاحبان شرکت‌ها از امتیازات و حقوق قانونی برخوردار باشند. در واقع ثبت شرکت، یکی از مهم‌ترین مراحل تاسیس قانونی یک شرکت است.

فیلترها

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

مرتب سازی براساس
پیش فرض بیشترین مشاوره بالاترین امتیاز دارای تخفیف
محمدرضا الله یاری
محمدرضا الله یاری
مشاور بازرگانی
450+ مشاوره
karmento
5
راویس قاسمی
راویس قاسمی
مشاور کسب و کارهای آنلاین و آفلاین _کارشناس امورثبتی
200+ مشاوره
karmento
4
آرش حیدری
آرش حیدری
مشاور در امور ثبتی، حقوقی، بیمه، تعزیرات حکومتی، اصناف و قانون کار
200+ مشاوره
karmento
5
مریم جعفری
مریم جعفری
مشاوره امور ثبتی و حقوقی
150+ مشاوره
karmento
5
احسان حبیبی
احسان حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
100+ مشاوره
karmento
4
Hamid reza Sabeti
Hamid reza Sabeti
مشاوره در امور ثبتی
50+ مشاوره
karmento
2

خدمات کارمنتو

امروزه با تاسیس بسیاری از شرکت‌ها، قوانینی برای ثبت رسمی آن‌ها وضع شده است تا هریک از صاحبان شرکت‌ها از امتیازات و حقوق قانونی برخوردار باشند. در واقع ثبت شرکت، یکی از مهم‌ترین مراحل تاسیس قانونی یک شرکت است. اگر شما صاحب شرکتی هستید و قصد ثبت آن را دارید، ممکن است سوالاتی در این زمینه در ذهنتان خطور کرده باشد.


ثبت شرکت چیست؟ چه مزایایی دارد؟ چه مراحلی را باید برای ثبت شرکت طی نمود؟ آیا می‌توان با هزینه کمتر و بدون اتلاف وقت، ثبت شرکت را بدون دغدغه انجام داد؟ مشاور ثبت شرکت چه وظایفی را بر عهده دارد و چرا باید از مشاوره آنلاین ثبت شرکت استفاده کنیم؟ بسیاری از سوالات دیگر که در ادامه در مورد هریک از آن‌ها به صورت کامل توضیح می‌دهیم.

ثبت شرکت به چه معناست؟

پس از تشکیل شرکت و تعیین مدیران و شرکا، نوبت به ثبت شرکت می‌رسد. ثبت شرکت در واقع نوعی قرارداد رسمی است که طبق قوانین اداره امور ثبت شرکت‌ها، تعیین شده و باعث حفظ حقوق قانونی سرمایه‌گذاران، معامله‌کنندگان و همچنین اعمال برخی امتیازات انحصاری برای شرکا و مدیران شرکت‌ها می‌شود.


در واقع می‌توان گفت ثبت شرکت، رسمی و قانونی کردن امور تجاری یک شرکت است و طبق ماده 195 قانون تجارت، ثبت کلیه شرکت‌ها الزامی می‌باشد. لذا شرکت‌هایی که از این قانون پیروی نکنند، به رسمیت شناخته نشده و با مدیران متخلف، مطابق با قوانین و مقررات برخورد خواهد شد.


مزایای ثبت شرکت

شاید با خود فکر کنید که با ثبت شرکت فقط باید مالیات بپردازید. اما بهتر است بدانید در واقعیت اینطور هم نیست. مسلما از لحاظ قانونی با ثبت شرکت، امتیازات ویژه‌ای به مدیران و شرکای شرکت‌ها تعلق می‌گیرد.


مهم‌ترین مزایای ثبت شرکت:


1.    با ثبت شرکت خود می‌توانید اعتبار و قانونی بودن امور تجاری خود را به سرمایه‌گذاران اعلام نمائید و اعتماد و توجه آن‌ها را به امور تجاری شرکت خود جلب کنید.


2.    ثبت شرکت باعث ایجاد اعتماد مدیران دیگر شرکت‌ها و تجار به فعالیت‌های تجاری شرکت شما شده که در نتیجه باعث عقد قراردادهای کلان و گسترش دامنه کاری شما خواهد شد.


3.    از دیگر امتیازات ثبت شرکت، دریافت مجوزهای کاری، وام و برخی از اعتبارات دیگر همچون امکان شرکت در مزایدات و مناقصات کاری است که سود زیادی نیز برای صاحبان شرکت‌ها و تجار به همراه دارد.


4.    با ثبت شرکت، قراردادهای منعقدشده بین شرکا و مدیران شرکت کاملا رسمی و قانونی بوده و هریک از آن‌ها بر مبنای اساسنامه تنظیم‌شده در سود، زیان و اعتبار شرکت سهیم هستند.


5.    با ثبت شرکت، همچنین تمامی مدیران، شرکا و کارمندان بیمه تامین اجتماعی می‌شوند.


مراحل ثبت شرکت

با توجه به امتیازاتی که برای ثبت شرکت رقم خورد، در صورتی که تمایل دارید به صورت قانونی ثبت شرکت خود را انجام دهید و با اطمینان کامل حوزه کاری خود را گسترش دهید، بهتر است بدانید ثبت شرکت مراحل و سختی‌های زیادی دارد که باید از آن‌ها مطلع باشید. در غیر اینصورت زمان، انرژی و هزینه خود را در طی مسیر از دست می‌دهید و حتی ممکن است از ادامه مسیر دلسرد شوید. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم مراحل ثبت شرکت را که در ادامه توضیح داده شده است، با دقت مطالعه کنید.

  • تعیین نوع فعالیت شرکت

اولین قدم برای ثبت شرکت شما، تعیین نوع فعالیت و تجارت شرکت است. مسلما فعالیت شرکت باید مشروع و کاملا قانونی بوده و مغایر با ارزش‌های اخلاقی نباشد. به عبارت دیگر تاسیس شرکت و ثبت آن، تنها بر مبنای امور تجاری شرکت صورت می‌گیرد.


لذا انجام فعالیت‌هایی خارج از چهارچوب تعریف شده به هنگام ثبت، مشمول جریمه خواهد بود و با صاحبان متخلف شرکت‌ها مطابق با قوانین برخورد خواهد شد. همچنین برای ثبت برخی از شرکت‌ها همچون شرکت‌های حقوقی و گردشگری نیاز به ارائه مجوز نیز هست.

  • تعیین نوع شرکت

گام دوم مشخص‌ شدن نوع شرکت شما است. طبق ماده 20 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، شرکت‌های تجاری به 7 قسمت تقسیم می‌شوند:

1.    شرکت سهامی:

شرکت سهامی یکی از انواع شرکت‌های بازرگانی است که سرمایه مدیران شرکت‌ها از نوع سهام بوده و مسئولیت صاحبان سهام، محدود به مبلغ اسمی سهام آن‌ها است. در این نوع شرکت‌ها حداقل تعداد شرکا 3 نفر است.

شرکت¬های سهامی نیز به 2 دسته تقسیم می¬شوند:

  • نوع اول: شرکت سهامی عام

سرمایه این دسته شرکت‌ها، از طریق فروش سهام به مردم تامین می‌شود. به عبارتی دیگر، شرکت سهامی عام شرکتی است که حداقل 51 درصد سهام آنان از طریق بورس به عموم مردم واگذار شده باشد. شرکت‌های سهامی عام، تنها شرکت‌هایی هستند که در بورس ایران، مجاز به فعالیت می‌باشند.

  • نوع دوم: شرکت سهامی خاص

شرکت‌های سهامی خاص نیز یکی دیگر از شرکت‌های بازرگانی است. شرکت‌هایی که تمام سرمایه آن‌ها در موقع تاسیس، منحصراً توسط صاحبان و شرکا تامین گردیده است.


2.    شرکت با مسئولیت محدود:

شرکت با مسئولیت محدود نیز یکی دیگر از شرکت‌هایی است که با مسئولیت بیش از یک نفر برای انجام امور تجاری تاسیس شده است. هریک از شرکای شرکت به اندازه سرمایه‌ای که در شرکت سرمایه گذاری کرده‌اند، مسئول قروض و دیگر تعهدات در شرکت است. دقت داشته باشید قوانین نام‌گذاری در شرکت‌های با مسئولیت محدود نسبت به دیگر شرکت‌های تجاری کاملا متفاوت بوده و باید به هنگام ثبت شرکت به این موضوع توجه شود.


3.    شرکت تضامنی :

شرکت تضامنی شرکتی است که در تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود. اگر دارایی شرکت برای تادیه ی تمام قروض کافی نباشد، هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هر قراردادی که بین شرکا بر خلاف این ترتیب داده شده باشد، در مقابل اشخاص کان لم یکن خواهد بود.

در اسم شرکت تضامنی، باید عبارت (شرکت تضامنی) و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود. در صورتی که اسم شرکت ،مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد باید بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکر شده است عبارتی از قبیل « و شرکا » و یا « و برادران » قید شود. (مواد 117 و 116 قانون تجارت)


4.    شرکت مختلط غیر سهامی:

طبق ماده 141 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، شرکت مختلط غیرسهامی به شرکتی گفته می‌شود که بین یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود و یک یا چند نفر ضامن، با هدف انجام فعالیت های تجاری تشکیل می‌شود. شریک ضامن فردی است که مسئولیت کلیه قروض و دارائی‌های شرکت را بر عهده دارد و شریک با مسئولیت محدود نیز به فردی اتلاق می‌شود که مسئولیت او طبق قوانین به اندازه دارایی او در شرکت است.


5.    شرکت مختلط سهامی:

طبق ماده 162 قانون تجارت، شرکت مختلط سهامی شرکتی است که بین یک یا چند نفر شریک سهام و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می‌شود. به عبارتی شرکت مختلط سهامی ترکیبی از شرکت سهامی و تضامنی بوده و فعالیت‌های این شرکت به طور کامل در اساسنامه شرکت قید شده است.

شرکا سهامی در این نوع شرکت به افرادی گفته می‌شوند که سرمایه آن‌ها کاملا مساوی بوده و مسئولیت آنان در شرکت نیز به اندازه همان سرمایه‌ای است که در شرکت سرمایه‌گذاری کرده‌اند. شرکا ضامن نیز افرادی هستند که سرمایه آنان به صورت سهام شرکتی نیست و مسئول کلیه دارایی و قروض شرکت هستند.

لازم به ذکر است در این نوع شرکت‌ها باید طبق مقررات در اسم شرکت، عبارت "شرکت مختلط" به همراه حداقل نام یکی از شرکای ضامن لحاظ شود (ماده 164- 163- 162 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران).


6.    شرکت نسبی:

شرکت نسبی نیز از دیگر شرکت‌هایی است که با هدف انجام فعالیت‌های تجاری به صورت قانونی بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود. طبق قوانین باید مسئولیت هر یک از شرکا به طور دقیق در اساسنامه شرکت قید شود. برای نام‌گذاری این شرکت نیز قوانین خاصی تنظیم شده است. به هنگام ثبت اسم شرکت باید عبارت "شرکت نسبی" و حداقل نام یکی از شرکا قید شود.


7.    شرکت تعاونی تولید و مصرف:

شرکت‌های تعاونی از دسته شرکت‌های تجاری هستند که به دو زیر مجموعه شرکت‌های تعاونی تولید و شرکت‌های تعاونی مصرف تقسیم‌بندی شده‌اند.
طبق ماده 190 و 191 قانون تجارت، شرکت تعاونی تولید به شرکتی اتلاق می‌شود که با هدف انجام فعالیت‌های تجاری بین عده‌ای از مدیران معروف در حرفه‌های مختلف تشکیل می‌شود. طبق قوانین دو سوم تعداد این مدیران افرادی هستند که تخصص آن‌ها موضوع عملیات شرکت است.


همچنین طبق ماده 192 قانون تجارت، شرکت تعاونی مصرف نیز شرکتی است که با هدف فروش اجناس تشکیل شده است. تمامی سود و زیان‌های این نوع شرکت‌ها نیز بین شرکا به نسبت خرید از هریک از آن‌ها تقسیم می‌شود.

  • تعیین شرکا

مشخص کردن شرکا و سمت آن‌ها از موضوعات بسیار مهمی است که به هنگام ثبت شرکت لحاظ می‌شود. طبق قوانین باید سهم و درصد هریک از مدیران و شرکا به طور کاملا واضح در قرارداد تجاری قید شود.

  • تعیین موجودی و سرمایه شرکت

داشتن سرمایه یکی از پایه‌های اصلی برای بناکردن یک شرکت است. هرچه میزان این سرمایه شما بیشتر باشد، اعتبار آن شرکت نیز به همان نسبت افزایش می‌یابد و سود حاصله نیز بیشتر خواهد بود. طبق قانون تصویب شده در بازار سرمایه و تجارت، حداقل میزان سرمایه‌گذاری 000/000/1 ریال است.

  • تعیین مدت فعالیت شرکت

مدت فعالیت شرکت می‌تواند محدود و یا نامحدود باشد. در صورتی که مدت فعالیت شرکت شما، محدود باشد باید به موقع ثبت، مدت آن به طور دقیق مشخص شود. لازم به ذکر است پس از گذشت تاریخ تعیین شده، در صورت تمایل به ادامه فعالیت در شرکت باید برای تمدید ثبت شرکت اقدام کنید.

  • تعیین شعبه اصلی شرکت

در صورتی که شرکتی تاسیس کرده‌اید که چندین شعبه دارد، باید شعبه مرکزی را به صورت دقیق به هنگام ثبت شرکت اعلام کنید. چراکه از لحاظ قانونی، بیشتر شعبه اصلی مورد توجه قرار می‌گیرد و تمامی ابلاغیه‌ها و دادخواست‌های مربوط به شرکت به این شعبه ارسال می‌شود.

  • تهیه مدارک

مرحله بعدی تهیه مدارک با توجه به نوع شرکت است. توجه داشته باشید مدارک ارائه شده برای هر شرکتی متفاوت بوده و مراحل متفاوتی نیز برای تشکیل پرونده دارد. شما هم‌اکنون می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با مشاورین مجرب حوزه ثبت کارمنتو در تماس باشید.

  • ارسال مدارک

پس از تهیه مدارک با ورود به سامانه ثبت شرکت‌ها، به منظور ثبت‌نام تمامی مدارک درخواستی را به طور کامل بارگذاری کنید و منتظر بمانید تا کارشناسان حقوقی پرونده شما را بررسی کنند. سعی کنید به هنگام آپلود، تمامی مدارک با وضوح بالا و با دقت بارگذاری شود تا روال بررسی پرونده شما سریع‌تر صورت پذیرد.


پس از تایید کارشناسان از طریق سامانه، تاییدیه پذیرش برای شما ارسال می‌شود. در این مرحله باید مدارک ثبت شده در تاییدیه را آماده و به آدرس ذکر شده ارسال نمائید و منتظر دریافت پاسخ از سوی کارشناسان اداره بمانید تا پروسه ثبت شرکت شما تکمیل گردد.


ثبت تغییرات شرکت

ثبت تغییرات شرکت نیز یکی از امور بسیار مهمی است که امروزه در اغلب شرکت‌های ثبت شده، اتفاق می‌افتد. تغییرات شرکت شامل هرگونه تغییرات درون شرکت است که باید برای ثبت آن‌ها به صورت قانونی اقدام نمود. در حالت کلی تغییرات شرکت می‌تواند شامل موارد ذیل باشد:

  • تغییر نوع فعالیت شرکت

  • تغییر نام شرکت

  • تغییر در میزان سرمایه و نوع سهام شرکت

  • تغییر محل کار

  • تغییر و جابجایی در سمت مدیریت

  • تغییر نوع شرکت


هزینه ثبت شرکت

امروزه ثبت شرکت همانند دیگر امور با پرداخت هزینه و ارائه برخی مدارک امکان‌پذیر است. با توجه به اینکه هزینه ثبت شرکت برای صاحبان شرکت‌های تجاری و مدنی یکسان نیست، در این قسمت به برخی از فاکتورهای تاثیرگذار در تعیین هزینه ثبت شرکت اشاره می‌کنیم:

  • موجودی و سرمایه شرکت

میزان سرمایه شرکت یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تعیین هزینه ثبت شرکت است. به عبارتی هرچقدر که سرمایه شرکت شما بیشتر باشد، به همان نسبت اعتبار و هزینه ثبت شرکت شما نیز بالاتر خواهد بود.

  • منطقه ثبت شرکت

منطقه‌ای که شرکت در آن واقع شده است، نیز یکی دیگر از عوامل دخالت‌کننده در میزان پرداختی برای ثبت شرکت است. مسلما هر چقدر که منطقه قرارگیری شرکت شما به زمین‌های آزاد نزدیک‌تر باشد، هزینه کمتری برای ثبت این شرکت نیاز است.


مزایای استفاده از مشاوره رایگان ثبت شرکت

همانطور که می‌دانید انجام کارهای اداری و طی کردن پروسه قانونی ثبت شرکت به یک فرآیند بسیار سخت و پیچیده‌ای تبدیل شده است. استفاده از مشاوره ثبت شرکت باعث می‌شود، انجام فرآیند و مراحل ثبت شرکت برای صاحبان شرکت‌ها تسهیل شده و در مورد مشکلات حقوقی و مسائل کیفری بدون اتلاف وقت و هزینه راهنمایی شوند.

علاوه بر این مشاور ثبت شرکت وظیفه دارد تا از حقوق قانونی شرکت‌ها در برابر مسائل دفاع کند و مدیران را در انجام امور ثبت، عقد قراردادهای کاری و هرگونه امور حقوقی نسبت به فعالیت‌های اداری ثبت شرکت کمک کند.


مشاورین حوزه ثبت شرکت کارمنتو

با توجه به تمام مواردی که درباره اهمیت ثبت شرکت بیان شد، می‌توان نتیجه گرفت برای طی کردن پروسه قانونی ثبت شرکت نیاز به زمان و انرژی زیادی است. با نداشتن اطلاعات کافی و آشنا نبودن با مشکلات ثبت شرکت در طی مسیر، ممکن است انگیزه ادامه فعالیت برای ثبت شرکت را از دست بدهید. علاوه بر این زمان و هزینه‌های زیادی را نیز از دست داده‌اید و در طی این مدت خسارت‌های سنگینی به شرکت وارد کرده‌اید.


کمک گرفتن از مشاور ثبت شرکت باعث می‌شود تا در صورت ایجاد هرگونه مشکلات قانونی، مراحل ثبت شرکت به تعویق نیافتد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن این فرآیند قانونی صورت پذیرد. مشاورین حوزه ثبت شرکت کارمنتو از بهترین مشاوران تخصصی و حقوقی در زمینه ثبت شرکت، می‌توانند در این زمینه کمک شایانی را به شما داشته باشند.

اگر در انجام فرآیند ثبت شرکت هرگونه مشکلی دارید می‌توانید با مشاورین ثبت شرکت کارمنتو در تماس باشید و مشکلات حقوقی خود را بدون هیچ‌گونه دغدغه و نگرانی برطرف کنید.

سوالات متداول

ثبت شرکت چه فایده‌ای دارد؟
ثبت شرکت در واقع نوعی قرارداد رسمی است که طبق قوانین اداره امور ثبت شرکت‌ها، تعیین شده و باعث حفظ حقوق قانونی سرمایه‌گذاران، معامله‌کنندگان و همچنین اعمال برخی امتیازات انحصاری برای شرکا و مدیران شرکت‌ها می‌شود.
چگونه از هزینه‌ها و نحوه ثبت شرکت به صورت دقیق و با جزئیات کامل مطلع شویم؟
شما می‌توانید هرگونه سوال و ابهامی در زمینه ثبت شرکت‌ها دارید با مشاورین کارمنتو در میان بگذارید و از مشاوره‌های تخصصی در این زمینه بهره‌مند شوید. مشاوره‌ها به دو طریق تلفنی و آنلاین در اختیار کاربران اپلیکیشن کارمنتو قرار می‌گیرد.
آیا تمامی شرکت‌ها ملزم به طی کردن مراحل قانونی ثبت شرکت هستند؟
بله، طبق ماده 195 قانون تجارت، ثبت کلیه شرکت‌ها الزامی می‌باشد. لذا شرکت‌هایی که از این قانون پیروی نکنند، به رسمیت شناخته نشده و با مدیران متخلف، مطابق با قوانین و مقررات برخورد خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین کارمنتو در تماس باشید.