مشاوره دانش بنیان
مشاوران شرکتهای دانش بنیان کارمنتو متشکل از ارزیابان معاونت علمی بودهاند و سابقه درخشانی در این زمینه دارند. مشاوره دانش بنیان کارمنتو این فرصت را به شما میدهد که در کوتاهترین زمان شرکت خود را ثبت کنید و در صورت بروز هرگونه مشکل و سوال مشاوران متخصص ما آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.
زیرحوزههای دانش بنیان
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
خدمات کارمنتو
شرکتهای دانش بنیان، شرکتهایی هستند که در آن بر پایه دانش و دانستنیهای علمی و نوین، به کمک تکنولوژی و فناوری، محصول یا خدمتی، را ارائه میکنند. شرکتهای دانش بنیان، طبق مفاد قانونی نیز، تعریف بخصوص خود را دارند. طبق ماده قانون 1 حمایت از کسب و کارها، "شرکتها و موسسات دانش بنیان، شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانشمحور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان بهویژه در تولید نرمافزارهای مربوط تشکیل میشود. برای دانش بنیان کردن یک کسب و کار یا یک شرکت، مراحل مختلفی باید طی شود و وجود یک مشاور تخصصی در این راه میتواند کمک شایانی به تسریع کارها بکند. در این مقاله به مشاوره شرکت دانش بنیان، نگاه دقیقتری میکنیم.
مشاوره شرکت دانش بنیان چیست؟
شرکتهای دانش بنیان، معمولا با توجه به ماهیت علمی و پژوهشی خود، در دانشگاهها و مجموعههای پژوهشی، مخاطبین زیادی دارند. این کسب و کارها با اهداف گوناگونی تاسیس میشوند. از مهمترین اهداف پایه ریزی یک مجموعه دانش بنیان، میتوان به تولید انبوه از یک کشف یا اختراع جدید، در راستای بهبود نیازهای جامعه، متصل کردن کسب و کارهای بزرگ و درجه اول با دانشگاهها و دانشجوهای مستعد، کارآفرینی گسترده، تجاری سازی ایدههای به روز و ... اشاره کرد.
برای درک اینکه در واقع مشاوره شرکت دانش بنیان، در کدام بخشها نیاز است، ابتدا به خصوصیات و ویژگیها و مراحل ثبت این شرکتها اشاره میکنیم.
انواع مجموعههای دانش بنیان
برای اینکه یک شرکت دانش بنیان خطاب شود، نکات و پارامترهایی وجود دارد که شرکت موظف به رعایت آنهاست. این پارامترها و المانهای مختلف در آییننامه ارزیابی شرکتهای دانش بنیان موجود است که میتوانید به مطالعه آن بپردازید. به عنوان مثال یک پارامتر برای دانش بنیان شدن، استفاده از سطح فناوری دسته اول، در محصولی با نوآوری، است. این فناوری و محصول نباید کپی باشد و باید رشد و تکامل پیدا کند. همچنین باید در اندازه آزمایشگاهی به تولید رسیده باشد. طراحی محصول نیز باید بر پایه ایدهای منحصر به فرد باشد.
شرکتهای دانش بنیان در دو دسته بندی، جای میگیرند.
-
شرکتهای دانش بنیان نوع یک:
در نوع یک، شرکتها نیاز به اظهارنامه مالیاتی و درآمدی ندارند. همچنین احتیاجی به تولید انبوه محصول از ابتدای تاسیس نیست ولی لازم است که نمونه آزمایشگاهی محصول به طور کامل توسعه پیدا کرده باشد و از فناوری دسته اولی استفاده کنند که سبب وجود ارزش افزوده قابل توجهی شود.
شرکتهای تولیدی نوع یک، زیر مجموعهی شرکتهای دانش بنیان نوع یک قرار میگیرند. کمپانیهای تولیدی، به شرکتهایی گفته میشود که حداقل یک چهارم فروش و درآمد شرکتشان، محصولات دانش بنیانی تشکیل دهد. سطح فناوری محصولات باید به گونهای باشد که شرکت، زیر عنوان محصولات دانش بنیان سطح 1 قرار بگیرند.
-
شرکتهای دانش بنیان نوع دو:
این مجموعهها نیز اظهارنامه مالیاتی و درآمدی ندارند. فرقی که این شرکتهای نوع دو با نوع یک دارند در میزان سطح فناوری بکار گرفته شده در محصول است. در شرکتهای دانش بنیان نوع دوم، نیازی به فناوری تاپ لول نیست. بنابراین با در اختیار داشتن فناوری، در سطح نسبتا خوب، که برای تولید محصول نتیجهبخش باشد، میتوان دارای عنوان دانش بنیان شد.
در زیرمجموعه نوع دوم، شرکتهای تولیدی از این گونه نیز قرار میگیرند. این مجموعهها صنعتی هستند و باید دارای نمونه آزمایشگاهی از محصول خود با استفاده از فناوری نسبتا خوبی باشند.
دستهی دوم شرکتهای دانش بنیان به خودی خود به 4 زیرمجموعه تقسیم میشوند.
-
زیر گروه 1: مجموعههای دانش بنیان تجاری سازی
این شرکتها، در راستای بازاریابی از روشهای مختلف و برندسازی برای محصولات یا خدمات شرکتهای دانش بنیان، تلاش میکنند. این شرکتها، عنوان شرکت دانش بنیان تجاری سازی را دریافت میکنند.
-
زیر گروه 2: مجموعههای دانش بنیان هویت ساز و نرم
این شرکتها، در حیطههای مختلفی که نیاز به ایده پردازی داشته باشد، فعالیت میکنند. فناوری و تکنولوژی که در این زیرگروه استفاده میشود باید لول بالایی داشته باشد. هدف شرکتهای هویتساز بیشتر کردن عرضه محصولات نرم و فرهنگی، همکاریهای بین المللی برای ارتقای سطح فناوری و ... است
-
زیر گروه 3: مجموعههای دانش بنیان فرآیندی و خدماتی:
مجموعههای این زیر گروه، با استفاده از تجهیزات و فناوریهای که تایید شده از سمت شرکتهای دانش بنیان باشد، محصولاتی غیر دانش بنیان تولید میکنند. این شرکتها عنوان مجموعه دانش بنیان فرآیندی و خدماتی را دریافت میکنند.
-
زیر گروه 4: مجموعههای توسعه پروژههای مهندسی، تدارکات و ...:
این زیرگروه شامل شرکتهایی میشود که درآمدشان از پروژههای مهندسی است. برای دریافت عنوان شرکت توسعه پروژههای مهندسی، باید حداقل 10 درصد از این پروژهها از سمت شرکتهای دانش بنیان تعریف شده باشد.
در این بخش به دسته بندی شرکتهای دانش بنیان پرداختیم. شما میتوانید با توجه به کسب و کارتان و یا ایدهای که تصمیم به تجاری سازی آن دارید، یک نوع از انواع مجموعهها را انتخاب کنید. شما برای انتخاب نوع مد نظر، باید دقت لازم را به خرج دهید تا در آینده بتوانید، به رشد و موفقیت چشمگیری دست پیدا کنید. وجود مشاور متخصص در تک تک مراحل پروسه دانش بنیان شدن، میتواند کمک کننده باشد. شما با مشورت با یک فرد آگاه و متخصص در زمینه مشاوره شرکتهای دانش بنیان، میتوانید از مرحله اول کار، که انتخاب نوع شرکت است، تا زمان تولید انبوه محصول خود، بهترین تصمیمگیری را انجام دهید.
چرا باید از مشاوره شرکت دانش بنیان کمک بگیریم؟
هر کسب و کاری قابلیت دانش بنیان شدن را ندارد. برای تبدیل درست یک کسب و کار و یا یک ایده، باید مسیر درستی را انتخاب کنید که مثمر ثمر باشد. شرکتهای دانش بنیان شامل حمایتهایی هم میشوند که در این قسمت اشارهای کوتاه میکنیم.
-
مورد اول تسهیلات مالی و ارائه وام، معافیاتهای مالیاتی، گمرکی و ...، اختصاص جواز تاسیس، در اختیار قرار دادن محیطی در مجموعهای پارک فناوری و ... برای حضور، اختصاص بیمههای مخصوص برای تضمین در راستای تولید و فروش است. این تسهیلات میتواند در شکوفایی و به سود رسیدن کسب و کار شما بسیار حائز اهمیت باشد.
-
مورد دوم حمایتهایی است که از دیگر بخشها صورت میگیرد. به عنوان مثال میتوان به وجود ظرفیت برای گرفتن نیروی سرباز و یا اختصاص کسری خدمت سربازی اشاره کرد. در صورت رشد و سوددهی شرکت دانش بنیان، سازمان بورس، حمایتی در خصوص ورود شرکت به بورس را تهیه میکند. حمایتهای دیگری در خصوص تجاری سازی و ثبت برند از دیگر بخشها نیز صورت میگیرد که میتوان مسیر حرکت کسب و کار شما را بسیار هموارتر سازد.
به طور کلی مزایای دانش بنیان کردن کسب و کارهای مختلف را میتوان در مواردی مثل تسهیلات بیمه، گمرکی، مالی، تسهیل قرارداد و همکاری با دیگر شرکتهای بزرگتر، ارتقا رتبه اعضا هیئت علمی و ... خلاصه کرد.
بیشترین نیاز به وجود یک تیم مشاوره قوی و متخصص، در مراحل تشکیل یک شرکت دانش بنیان است. در این بخش به مراحل مختلف تشکیل یک مجموعه دانش بنیان میپردازیم.
گام نخست
ثبت شرکت دانش بنیان با ثبت یک شرکت تجاری تفاوتی در مراحل ندارد. ابتدا باید ثبت اینچنین شرکتی، در اداره سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شود.
گام دوم
در این مرحله، بعد از ثبت شرکت در دفاتر ثبت، لازم است مالک شرکت دانش بنیان، به سایت daneshbonyan.isti.ir مراجعه کند. در این سایت تمام مراحل و راهنماییهای لازم در خصوص انجام پروسه ثبت شرکت دانش بنیان نوشته شده است. سپس لازم است در همین سایت ثبتنام متقاضی صورت بگیرد. شما باید ابتدا اطلاعات لازم را پر کنید، در نهایت لینک تشخیص هویت و اعتبار سنجی به ایمیل شما ارسال میگردد.
گام سوم
در مرحله بعد لازم است اطلاعاتی در خصوص مالکیت فکری و ... را در بخش صنعت و فناوری، ثبت کنید. پس از ثبت این اطلاعات، کارشناسان ارزیابی شرکتها موارد لازم را طبق آیین نامهها بررسی میکنند. در صورت تایید صلاحیت شدن، مالک شرکت، کدی به معنای پذیرفته شدن شرکت دانش بنیان دریافت میکند و از آن پس میتواند تحت عنوان شرکت دانش بنیان، به فعالیت بپردازد.
در بخش فوق به طور ساده و خلاصه، مراحل تشکیل یک شرکت دانش بنیان را بیان کردیم. این مسیر پیچیدگیهای خاص خود را دارد و همه این مراحل و فرایندها به سادگی طی نمیشوند. مشاوره شرکت دانش بنیان میتواند به شما در تمامی گامهای تشکیل شرکت، کمک کند تا بتوانید آگاهانه و بدون فوت وقت اضافی، مراحل لازم را زودتر طی کرده و وارد پروسه تولید شوید.
هزینه مشاوره شرکت دانش بنیان چقدر است؟
هزینههای لازم برای مشاوره تشکیل یک شرکت دانش بنیان، بسته به اینکه در چه مراحلی نیاز به مشورت دارید، متفاوت است. مجموعه کارمنتو، متخصص در زمینه مشاوره در 11 زمینه کسب و کاری مختلف، شما را در تمام راه یاری میکند.
مشاوره شرکت دانش بنیان رایگان و آنلاین
مجموعه تخصصی کارمنتو، با مشاورین متخصصی که در اختیار دارد، هرگونه نیاز شما در رابطه با ایجاد کسب و کار، بحثهای حقوقی و مالی و راهنماییهای لازم برای راهاندازی یک شرکت دانش بنیان را برطرف خواهد کرد. با مراجعه به سایت کارمنتو میتوانید به صورت آنلاین و رایگان، با کارشناسان مربوطه در امر مشاوره شرکت دانش بنیان ارتباط برقرار کنید و سوالات خود را مطرح کنید.
مشاوره شرکت دانش بنیان تلفنی
مجموعه تخصصی کارمنتو، همچنین، امکان مشاوره تلفنی را هم برای متقضیان فراهم کرده است تا بتوانند در هر زمان، برای رفع مشکلات و سوالات احتمالی خود اقدام کنند. شما با راههای ارتباطی متفاوت میتوانید در تک تک مراحل پیشروی خود با مشاوران ارتباط داشته باشید و راهنماییهای لازم در پروسه ثبت شرکت را دریافت کنید.
کارمنتو، پیشرو در مشاوره تخصصی
در این مقاله به طور شفاف به مراحل مختلف تشکیل و انواع شرکتهای دانش بنیان پرداختیم. لازم است از ابتدا امر، با آگاهی و دانش کامل در این مسیر پر پیچ و خم قدم بگذارید تا بتوانید بدون چالش فرایندهای لازم را طی کنید. اگر قصد دانش بنیان کردن کسب و کار و یا ایده ذهنی خود را دارید، مجموعه کارمنتو با در اختیار داشتن کارشناسان متخصص در بحث مشاوره شرکت دانش بنیان، با ارائه مشاورههای لازم، شما را در این مسیر همراهی میکند. با کارمنتو بدون چالش و در کمترین زمان، به رشد و شکوفایی برسید.