karmento logo
خدمات مشاوره
مالی و مالیاتی مالی و مالیاتی
دانش بنیان دانش بنیان
بیمه و قانون کار بیمه و قانون کار
امور حقوقی امور حقوقی
بازاریابی و فروش بازاریابی و فروش
سرمایه گذاری سرمایه گذاری
کارآفرینی کارآفرینی
منابع انسانی منابع انسانی
امور ثبتی امور ثبتی
تجارت و بازرگانی تجارت و بازرگانی
برنامه نویسی برنامه نویسی
انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

خدمات مشاوره

انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

مشاوره رایگان

ارزش افزوده

سلام
جمع کل فروش من در سال 1404 با جمع کل اظهارنامه های ارزش افزوده برابر است اما به صورت فصلی مغایرت دارد مثلا در بهار کمتر ابراز شده ولی در تابستان بیشتر.با توجه به این موضوع نیاز به اصلاح دارد یاخیر؟چه عواقبی دارد؟
سپاس
1 هفته قبل 3 پاسخ

پاسخ مشاوران

3 پاسخ ثبت شده
با سلام مغایرت فصلی فروش مربوط به فاکتورهایی می باشد که در سامانه مودیان اقدام به اصلاح نموده اید با توجه به عدم مغایرت برای کل دوره مالی جهت ارائه توضیحات جدولی مبنی بر مغایرت های فصلی و مستندات مربوط به هر فصل اماده کنید و در زمان رسیدگی در صورت بروز مشکل به ممیز مالیاتی ارائه دهید .
مشاهده پروفایل مشاور
درود بر شما جمع کل فروش باید با جمع اظهار نامه های 4 دوره ارزش افزوده و سامانه مودیان برابر باشد. اگر سامانه مودیان را به صورت مرتب ارسال نموده باشید ارجحیت با سامانه مودیان می باشد. مد نظر داشته باشید اگر فروش را یک بار در سامانه مودیان و یکبار هم در سامانه 169 ارسال کرده باشید در رسیدگی سیستمی فروش را دو برابر میزان واقعی محاسبه خواهد نمود.
مشاهده پروفایل مشاور

مشاورین مرتبط

در حوزه مالی و مالیاتی می‌توانید مشاوره تخصصی بگیرید

مشاور و مدرس امور مالی،مالیاتی
250+ مشاوره
امتیاز 4.6
مشاوره تلفنی مشاوره ویدیویی مشاوره متنی آنلاین انجام پروژه
مشاور رسمی مالیاتی
350+ مشاوره
امتیاز 4.7
150+ مشاوره
امتیاز 4.7