کسب و کار - کارمنتو
karmento logo
خدمات مشاوره
مالی و مالیاتی مالی و مالیاتی
بیمه و قانون کار بیمه و قانون کار
امور حقوقی امور حقوقی
بازاریابی و فروش بازاریابی و فروش
کارآفرینی کارآفرینی
منابع انسانی منابع انسانی
امور ثبتی امور ثبتی
برنامه نویسی برنامه نویسی
تجارت و بازرگانی تجارت و بازرگانی
دانش بنیان دانش بنیان
انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

خدمات مشاوره

مالی و مالیاتی

مالی و مالیاتی

تمامی زیر حوزه های مالی و مالیاتی

بیمه و قانون کار

بیمه و قانون کار

تمامی زیر حوزه های بیمه و قانون کار

کارآفرینی

کارآفرینی

تمامی زیر حوزه های کارآفرینی

منابع انسانی

منابع انسانی

تمامی زیر حوزه های منابع انسانی

امور ثبتی

امور ثبتی

برنامه نویسی

برنامه نویسی

تمامی زیر حوزه های برنامه نویسی

تجارت و بازرگانی

تجارت و بازرگانی

تمامی زیر حوزه های تجارت و بازرگانی

دانش بنیان

دانش بنیان

تمامی زیر حوزه های دانش بنیان

انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

مشاوره رایگان

فاطمه رحیمی

فاطمه رحیمی

بازاریابی و فروش
عنوان سوال: کسب و کار

من میخوام یک آشپزخونه کوچیک راه بندازم ولی از اینکه مشتری نداشته باشم می ترسم و میترسم همون اول کاری ضرر کنم شما نظری دارید ؟ و اینکه چیکار کنم که سود داشته باشم
3 هفته قبل
1 پاسخ
دکتر علی قوامی

دکتر علی قوامی

2 هفته پیش

راه‌اندازی آشپزخانه کوچک می‌تواند سودآور باشد، اما برای کاهش ریسک و افزایش موفقیت: 1. **مطالعه بازار**: نیاز محلۀ خود را بررسی کنید (مثلاً غذای محلی، فست‌فود یا غذای سالم). 2. **تست بازار**: اول با حجم کم و پیش‌فروش شروع کنید (مثلاً از طریق پیج اینستاگرام یا دوستان). 3. **تمایز**: نقطه‌ی قوت منحصربه‌فرد داشته باشید (مثلاً کیفیت بالا، قیمت مناسب یا تحویل سریع). 4. **کاهش هزینه‌ها**: از مواد اولیه‌ی مقرون‌به‌صرفه و خرید هوشمندانه استفاده کنید. 5. **تبلیغات**: در شبکه‌های اجتماعی و گروه‌های محل فعالیت کنید. اگر با برنامه‌ریزی و تحقیق شروع کنید، احتمال ضرر کمتر می‌شود. موفق باشید!

مشاورین مرتبط

مشاور راه‌اندازی و توسعه کسب و کار
77+ مشاوره
karmento
4.3
مشاور، منتور و مدرس فروش و بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ و برندینگ
1150+ مشاوره
karmento
4.9
دیجیتال مارکتر
22+ مشاوره
karmento
4.8