karmento logo
خدمات مشاوره
مالی و مالیاتی مالی و مالیاتی
دانش بنیان دانش بنیان
بیمه و قانون کار بیمه و قانون کار
امور حقوقی امور حقوقی
بازاریابی و فروش بازاریابی و فروش
سرمایه گذاری سرمایه گذاری
کارآفرینی کارآفرینی
منابع انسانی منابع انسانی
امور ثبتی امور ثبتی
تجارت و بازرگانی تجارت و بازرگانی
برنامه نویسی برنامه نویسی
انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

خدمات مشاوره

انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

مشاوره رایگان

درباره ازدواج مجدد

سلام
من از زنم وکالت بذل مهریه دارم و بهش هم وکالت حق طلاق دادم آیا الان میتونم برم ازدواج مجدد بکنم ؟
4 هفته قبل 4 پاسخ

پاسخ مشاوران

4 پاسخ ثبت شده
درود بر شما؛
صرف داشتن وکالت در بذل مهریه از سوی زوجه و اعطای وکالت در طلاق، مجوز قانونی برای ازدواج مجدد زوج محسوب نمی‌شود. تا زمانی که نکاح اول به‌صورت قانونی منحل نشده باشد، ازدواج مجدد مرد منوط به رعایت مقررات مربوط به اجازه دادگاه است.

مطابق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۵۳ و نیز رویه قضایی جاری، مرد متأهل برای ازدواج مجدد باید از دادگاه خانواده اجازه اخذ کند و دادگاه با احراز شرایط قانونی اقدام می‌نماید. همچنین صرف اعطای وکالت در طلاق یا توافق خصوصی زوجین، جایگزین ثبت رسمی طلاق و انحلال نکاح نیست.

در صورت وجود وکالت بلاعزل در طلاق، ابتدا باید وضعیت اعمال وکالت، امکان ثبت طلاق و آثار آن بر رابطه زوجیت بررسی شود؛ زیرا تا قبل از ثبت طلاق، ازدواج مجدد می‌تواند دارای آثار حقوقی و کیفری باشد.

مستندات: ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده ۱۳۵۳، ماده ۲۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ (لزوم ثبت وقایع نکاح و طلاق)، مواد ۱۰۶۲ و ۱۰۶۳ قانون مدنی.

آیا وکالت طلاق شما مطلق و بلاعزل است و آیا در متن وکالت‌نامه اختیار مراجعه به دادگاه، بذل مهریه و ثبت طلاق تصریح شده است؟ بررسی دقیق سند وکالت تعیین‌کننده راهکار قانونی مناسب برای پایان نکاح یا اقدام جهت ازدواج مجدد است.
مشاهده پروفایل مشاور
با درود
موارد گفته‌شده صرفاً سبب سهولت در روند طلاق خواهد بود و مجوزی برای ازدواج مجدد نیست. برای ازدواج مجدد مطابق با قانون نیاز به اذن زوجه است.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می‌توانید با من تماس بگیرید
مشاهده پروفایل مشاور
با سلام
ازدواج مجدد بدون رضایت زوجه با توجه به شروط ضمن عقد از موارد وکالت در طلاق برای زوجه است که با توجه به شرایط شما یعنی توافق در طلاق ( علیرغم طرح دعوا حقوقی مرتبط) تاثیر چندانی ندارد. ازدواج مجدد شما منوط به طلاق شما از زوجه نیست و نهایتا دارای آثار توضیح داده شده در جمله قبلی است
مشاهده پروفایل مشاور
خیر، تا زمانی که طلاق به طور رسمی در دفترخانه ثبت نشده و گواهی طلاق صادر نشده، از نظر قانونی هنوز زوجه شما محسوب می‌شوید و حق ازدواج مجدد را ندارید. وجود وکالت حق طلاق و بذل مهریه، به معنای پایان قطعی عقد نیست و برای ازدواج مجدد حتماً نیاز به اجرای صیغه طلاق در محضر دارید.
مشاهده پروفایل مشاور

مشاورین مرتبط

در حوزه امور حقوقی می‌توانید مشاوره تخصصی بگیرید

مشاور و کارشناس حقوقی
1350+ مشاوره
امتیاز 4.8
مشاوره تلفنی مشاوره ویدیویی مشاوره متنی آنلاین انجام پروژه
وکیل دادگستری و مشاورحقوقی
27+ مشاوره
امتیاز 4.0
مشاوره تلفنی انجام پروژه
مشاور و مدرس امور حقوقی
31+ مشاوره
امتیاز 4.7
مشاوره تلفنی انجام پروژه