karmento logo
خدمات مشاوره
مالی و مالیاتی مالی و مالیاتی
دانش بنیان دانش بنیان
بیمه و قانون کار بیمه و قانون کار
امور حقوقی امور حقوقی
بازاریابی و فروش بازاریابی و فروش
سرمایه گذاری سرمایه گذاری
کارآفرینی کارآفرینی
منابع انسانی منابع انسانی
امور ثبتی امور ثبتی
تجارت و بازرگانی تجارت و بازرگانی
برنامه نویسی برنامه نویسی
انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

خدمات مشاوره

انجام پروژه مشاوره رایگان مقالات پشتیبانی

مشاوره رایگان

محمد نوابی
محمد نوابی
مالی و مالیاتی

مشاوره

با سلام و احترام
در خصوص دو موضوع خواهشمند است راهنمایی بفرمایید:
1- شرکت ما در سال گذشته تاسیس شده و در حال حاضر به دنبال تکمیل و فعالسازی پرونده مالیاتی هستم و در حال حاضر شرکت مکانی ندارد. چطور میشه این موضوع رو حل کرد؟
2- بابت خریدهای خارجی که امکان دریافت فاکتور وجود ندارد و فقط مدارک ترخیص داریم، چطور میشه به عنوان هزینه این موارد رو شناسایی و به اداره مالیات اعلام کرد؟
با سپاس
5 ماه قبل 1 پاسخ

پاسخ مشاوران

1 پاسخ ثبت شده
درود بر شما شرکت زمانی که تأسیس شده است دارای دفتر و مکان ثابت ثبت شده به همراه کد پستی اختصاصی می باشد همان اطلاعات ثبت شرکتها را ثبت کنید.
در خصوص خرید های خارجی هم می توانید از سامانه EPL گمرک ایران اظهار نامه ها و کوتاژهای گمرکی را پرینت و از آن به عنوان فاکتور خرید واردات در سیستم حسابداری سند بزنید.سایر هزینه های واردات هم نظیر هزینه های حمل و نقل،بیمه،سوآپ،انبار داری و تخلیه و بارگیری و سایر هزینه های سربار واردات را جمع آوری و ثبت نمایید.
مشاهده پروفایل مشاور

مشاورین مرتبط

در حوزه مالی و مالیاتی می‌توانید مشاوره تخصصی بگیرید

مشاور و مدرس امور مالی،مالیاتی
250+ مشاوره
امتیاز 4.6
مشاور رسمی مالیاتی
350+ مشاوره
امتیاز 4.7
150+ مشاوره
امتیاز 4.7