طرح توجیهی سفره یکبار مصرف و مراحل راه اندازی آن

مدت مطالعه: 3 دقیقه
تاریخ به روزرسانی: 6 آبان 1402
نویسنده: Niloofar Zamani

سفره‌های یک بار مصرف به دلیل عدم نیاز به تمیز کردن، قیمت پایین، استفاده آسان، طرح‌های متنوع و بهداشتی بودن، به پای ثابت اکثر مهمانی‌ها و دورهمی‌ها تبدیل شده‌اند. به همین دلیل راه اندازی خط تولید سفره یکبار مصرف، می‌تواند یک کسب و کار پردرآمد باشد؛ اما لازم است پیش از شروع این کسب و کار، آگاهی خود را بالا ببرید و با مطالعه طرح توجیهی اختصاصی سفره یکبار مصرف، از همه جوانب این کار آگاهی پیدا کنید.

طرح توجیهی اختصاصی سفره یکبار مصرف

طرح توجیهی اختصاصی سفره یکبار مصرف به سرمایه‌داران کمک می‌کند برآورد دقیقی از هزینه‌های خود داشته باشند و بتوانند برای سرمایه خود برنامه‌ریزی کنند. در این طرح مواردی مانند سرمایه و تسهیلات مورد نیاز، مدت برگشت سرمایه، مشکلات کسب و کار و… بررسی می‌شود. جدول زیر نمونه‌ای از یک طرح توجیهی است:

عنوان فعالیت

 

تولید سفره یکبار مصرف
ظرفیت

 

1500 تن
مجری طرح

 

……
محل اجرا

 

……..
اشتغال

 

2 نفر
سرمایه ثابت

 

 2 میلیارد تومان
سرمایه در گردش

 

200 میلیون تومان
میزان زمین طرح

 

500 متر
تسهیلات مورد نیاز

 

2 میلیارد تومان
مدت برگشت سرمایه

 

1 سال
تورم 37 درصد
نرخ بازدهی سرمایه

 

40 درصد

 

چه مشکلاتی در این کسب و کار دیده می شوند؟

شروع هر کسب و کاری با مشکلات زیادی همراه خواهد بود و تولید سفره یک بار مصرف نیز از این قاعده مستثنی نیست. از جمله مشکلات این شغل می‌توان به گران بودن مواد پتروشیمی اشاره کرد که ممکن است باعث ورشکستگی کارخانه‌ها شود. همچنین تبلیغات منفی که درباره سمی بودن این سفره‌ها صورت می‌گیرد از دیگر معضلات این کسب و کار است.

مزایای راه اندازی خط تولید سفره یکبار مصرف

استفاده از سفره‌های یک بار مصرف مزایای زیر است:

  • استفاده راحت در مجالس
  • عدم نیاز به شست‌و‌شو
  • رعایت بیشتر بهداشت
  • زیبایی

وجود این مزایا باعث می‌شود تولید این محصول سود فراوانی داشته باشد و بتوانید در دراز مدت به درآمد قابل قبولی برسید. همچنین این سفره‌ها قابل بازیافت هستند و می‌توانند مجدد به چرخه تولید برگردند.

سرمایه لازم برای راه اندازی خط تولید سفره یکبار مصرف

شروع هرکاری به سرمایه‌ای نیاز دارد که با توجه به نوع و حجم کار این سرمایه متفاوت است. علاوه‌بر سرمایه اولیه لازم است سرمایه در گردش را نیز در نظر بگیرید. برای تولید 1500 تن سفره یکبار مصرف در در سال به حدود 2 میلیارد سرمایه نیاز دارید.

لیست هزینه‌های راه اندازی خط تولید سفره یکبار مصرف

هزینه‌های راه اندازی خط تولید سفره یکبار مصرف شامل تجهیزات، مواد اولیه، خرید یا اجاره کارخانه، دستمزد کارکنان، تعمیر و سرویس ماشین آلات، هزینه آب، برق و گاز و… خواهد بود.

با تولید سفره یکبار مصرف چه مقدار سود کسب خواهیم کرد؟

یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در هر کسب و کار، داشتن بازار مناسب است که با توجه به بازار خوب این کسب و کار می‌توانید به سود بالایی دست پیدا کنید. حداقل سود تولید سفره یکبار مصرف حدود 37 درصد است که با طرح توجیهی اختصاصی سفره یکبار مصرف و تبلیغات و بازاریابی مناسب می‌توانید سودآوری آن را بالا ببرید.

تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی سفره یکبار مصرف

تجهیزات مورد نیاز در این کسب و کار شامل موارد زیر است:

  • دستگاه میکسر موارد اولیه
  • تجهیزات ماردون
  • دستگاه چاپ طرح
  • دستگاه تولید نایلون از گرانول
  • دستگاه تولید سفره یک لایه و دو لایه
  • دستگاه کندر
  • ماشین پیلوپک یا رول کن سفره
  • تجهیزات بسته بندی
  • دستگاه جرقه گیر نایلون
  • تجهیزات دوخت و پرفراژ سفره

مکان مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید سفره یکبار مصرف

پیدا کردن مکان مورد نیاز برای راه اندازی این خط تولید از ضروری‌ترین اقدامات اولیه است. برای این کار به یک فضای حداقل 500 متری نیاز دارید.

مراحل اخذ مجوز تأسیس خط تولید سفره یکبار مصرف

برای اخذ مجوز لازم است مراحل زیر را طی شود:

  • ابتدا در سایت بهین یاب https://behinyab.ir/auth/sso/login اطلاعات اولیه خود را ثبت کنید.
  • فرم درخواست صدور مجوز را تکمیل کرده و به مدبریت سازمان صنعت، معدن و تجارت ارسال کنید.
  • در بخش صدور مدارک بررسی شده و بازدید از کارخانه به عمل می‌آید.
  • سپس مدیریت اجازه جواز تاسیس موقت را می‌دهد.
  • پس از یک سال فعالیت گواهی دائمی صادر می‌شود.

مشاوره دریافت طرح توجیهی سفره یکبار مصرف با کارمنتو

طرح توجیهی اختصاصی سفره یکبار مصرف به شما کمک می‌کند تا بتوانید برای سرمایه خود برنامه‌ریزی کنید. شما می‌توانید برای راه اندازی این کسب و کار از کارمنتو راهنمایی‌های لازم را بگیرید. مشاوران این مجموعه می‌توانند به صورت تلفنی و آنلاین به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهند تا با خیالی آسوده وارد این کسب و کار شوید.

 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟ 19 نظر

5 19
طرح توجیهی سفره یکبار مصرف و مراحل راه اندازی آن

مشاورین مرتبط

مقالات مرتبط

کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

5 دقیقه مطالعه
کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

5 دقیقه مطالعه
کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

4 دقیقه مطالعه
کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

5 دقیقه مطالعه

مقالات مرتبط

کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

5 دقیقه مطالعه
کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

5 دقیقه مطالعه
کارآفرینی
26 اسفند 1401

|

4 دقیقه مطالعه

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

ایمیل شما با موفقیت ثبت شد