advice action advice action

برای مشاور تلفنی
کلیک کن

آخرین مطلب
حسابرسی 5 روز پیش
فروش کالا 6 روز پیش
مالی و مالیاتی -

محاسبه بهای تمام شده

سلام وقتتون بخیر محاسبه بهای تمام شده یک شیرینی که آماده میشه چطور باید انجام بدم چون فرمول تولید رو ندارم یه روش درنظر گرفتم اینکه برای محاسبه هرکیلو شیرینی کل شیرینی های پخته شده رو تقسیم برهزینه های تولید(مواد اولیه وهزینه های سربار وهزینه حقوق کارگران)کنیم تا بدست بیاد این روش درسته؟هزینه های کلی مثل حقوق وبرق وگاز رو چطور تسهیم کنم رو قیمت هرواحد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها

  • اشکان آریانی
    دوشنبه, 07 مهر 99

    با سلام بهتر است در مورد مواد حداقل آن بخشی که مختص به نوع مشخصی از شیرینی هست را به آن نوع شیرینی تخصیص دهید. مثلا خامه برای شیرینی دانمارکی استفاده نمیشود در حالی که برای ناپلئونی مصرف میشود. بنابراین اگر خامه به عنوان ماده اولیه باشد، قطعا در بهای تمام شده شیرینی دانمارکی نباید لحاظ شود. در مورد هزینه های سربار میتوانید بر مبنای سهم تولید هر شیرینی از تولید کل تسهیم کنید که نهایتا همان روش تسهیم بر مبنای هر کیلویی که خودتان فرمودید، می شود. به هر حال برای افزایش دقت بهای تمام شده، لازم هست در مورد مواد مصرفی مربوط به هر نوع شیرینی، گزارش مصرف مواد جداگانه ای ( حتی به صورت برآوردی یعنی BOM) داشته باشید. چون معمولا سهم مواد مصرفی در محاسبه قیمت تمام شده، بیشتر از سایر عناصر قیمت تمام شده ست و لازم است اطلاعات با کنترل های دقیق تری به واحد مالی گزارش شوند. و واحد مالی نیز وظیفه ی کنترل مسیر اطلاعات بدست آمده را دارد( کنترل داخلی)